Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů |
| Autor: |
Sošková, Sára
|
| Vedoucí: |
Buňková, Leona
|
|
Abstrakt:
|
Tato práce popisuje mikrobiotu vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů. Jako reprezentativní fermentované nápoje byly vybrány kombucha a vodní kefír. U těchto nápojů byla sledována mikrobita a její proměnlivost v závislosti na měnících se faktore. Při analýze byly využity kultivační a molekulárně biologické metody. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/58408
|
|
Datum:
|
2025-01-01 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
- |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
|
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet