Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů
Autor: Sošková, Sára
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Tato práce popisuje mikrobiotu vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů. Jako reprezentativní fermentované nápoje byly vybrány kombucha a vodní kefír. U těchto nápojů byla sledována mikrobita a její proměnlivost v závislosti na měnících se faktore. Při analýze byly využity kultivační a molekulárně biologické metody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/58408
Datum: 2025-01-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet