dc.contributor.advisor |
Papadaki, Šárka
|
|
dc.contributor.author |
Motalová, Sára
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-23T13:16:46Z |
|
dc.date.available |
2024-07-23T13:16:46Z |
|
dc.date.issued |
2024-02-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/56320
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu konkurenceschopnosti společnosti Koncepty Bistro & Bar. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část stanoví teoretický základ pro marketing služeb, marketingové prostředí a marketingový mix. Následně se zabývá různými strategiemi, které mohou restaurace využít k získání konkurenční výhody. Druhá část se zaměřuje konkrétně na Koncepty Bistro & Bar. Prostřednictvím analýzy vnitřního a vnějšího prostředí práce zjišťuje pozici Koncepty na trhu, hodnotí jeho konkurenceschopnost, a nakonec formuluje konkrétní doporučení pro zlepšení. |
|
dc.format |
46s. (83 084 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterův model pěti konkurenčních sil
|
cs |
dc.subject |
benchmarking IFE a EFE matice
|
cs |
dc.subject |
IE matice
|
cs |
dc.subject |
Competition
|
en |
dc.subject |
Competitiveness
|
en |
dc.subject |
Hospitality
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
PESTLE analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's Model of Five Forces
|
en |
dc.subject |
Benchmarking
|
en |
dc.subject |
IFE and EFE matrices
|
en |
dc.subject |
IE matrix
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti vybrané společnosti |
|
dc.title.alternative |
A Competitiveness Analysis of a Selected Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2024-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis focuses on the competitiveness analysis of the Koncepty Bistro & Bar. The thesis is divided into two main parts. The first establishes a theoretical foundation for service marketing, the marketing environment, and the marketing mix. It then delves into various strategies restaurants can employ to gain a competitive advantage. The second section focuses specifically on Koncepty Bistro & Bar. Through an in-depth analysis of both the internal and external environment, the thesis aims to determine the company's market position, assess its competitive capabilities, and ultimately, formulate actionable recommendations for improvement. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-program |
English for Business Administration |
en |
dc.identifier.stag |
68470
|
|
dc.date.submitted |
2024-05-06 |
|