Kvalitativní vlastnosti medu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kvalitativní vlastnosti medu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šenkýřová, Jana
dc.contributor.author Jurčová, Lucie
dc.date.accessioned 2023-12-20T13:25:18Z
dc.date.available 2023-12-20T13:25:18Z
dc.date.issued 2022-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/54036
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo vypracování literární rešerše na téma med. Zabývá se jeho složením, vlastnostmi a analytickými metodami, které se využívají k určování kvality medu. Také popisuje složitý proces vzniku medu a jeho získávání. V poslední řadě poukazuje na nebezpečí falšování medu, jednotlivé metody pro detekci falšování medu.
dc.format 47
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Med cs
dc.subject kvalita medu cs
dc.subject falšování medu cs
dc.subject analýza medu cs
dc.subject produkce medu cs
dc.subject Honey en
dc.subject quality of honey en
dc.subject counterfeiting honey en
dc.subject analysis of honey en
dc.subject honey produktion en
dc.title Kvalitativní vlastnosti medu
dc.title.alternative Qualitative properties of honeys
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lazárková, Zuzana
dc.date.accepted 2023-06-12
dc.description.abstract-translated The aim of the bachelor thesis was to conduct a literature search on the topic of honey. It deals with its composition, properties and analytical methods used to determine the quality of honey. It also describes the complex process of honey production and extraction. Lastly, it highlights the dangers of honey adulteration, the various methods for detecting honey adulteration.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Technologie a hodnocení potravin cs
dc.thesis.degree-program Food Technology and Assessment en
dc.identifier.stag 62825
dc.date.submitted 2023-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
jurčová_2023_dp.pdf 1.475Mb PDF View/Open None
jurčová_2023_op.pdf 281.0Kb PDF View/Open None
jurčová_2023_vp.pdf 273.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account