Kvalitativní vlastnosti medu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kvalitativní vlastnosti medu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kvalitativní vlastnosti medu
Autor: Jurčová, Lucie
Vedoucí: Šenkýřová, Jana
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo vypracování literární rešerše na téma med. Zabývá se jeho složením, vlastnostmi a analytickými metodami, které se využívají k určování kvality medu. Také popisuje složitý proces vzniku medu a jeho získávání. V poslední řadě poukazuje na nebezpečí falšování medu, jednotlivé metody pro detekci falšování medu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54036
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
jurčová_2023_dp.pdf 1.475Mb PDF Zobrazit/otevřít None
jurčová_2023_op.pdf 281.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
jurčová_2023_vp.pdf 273.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet