A Business Plan for a Selected Company
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Cagaš, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:23:30Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:23:30Z |
|
dc.date.issued |
2021-11-08 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/51134
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro vybranou společnost, konkrétně se jedná o bistro zaměřené na prodej hamburgerů v Přerově. Cílem bakalářské práce je vytvoření komplexního podnikatelského plánu a vyhodnocení ziskovosti projektu. Bakalářská práce je rozdělena na dvě hlavní části - teoretickou část a analytickou část. Teoretická část práce se zabývá popisem základních pojmů spojených s podnikáním a definuje formy podnikání na základě českých právních norem. Teoretická část rovněž popisuje strukturu podnikatelského plánu a jeho jednotlivých částí. Praktická část je zaměřená na vytvoření konkrétního podnikatelského plánu pro bistro na základě teoretických poznatků získaných v části teoretické. Na základě analýzy trhu a finanční analýzy bylo zjištěno, že vytvořený podnikatelský plán lze považovat za rentabilní a tím pádem i aplikovatelný. |
|
dc.format |
69 s. (110 505 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
bistro
|
cs |
dc.subject |
analýza trhu
|
cs |
dc.subject |
finanční analýza
|
cs |
dc.subject |
rentabilita
|
cs |
dc.subject |
Business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
bistro
|
en |
dc.subject |
market analysis
|
en |
dc.subject |
financial analysis
|
en |
dc.subject |
rentability
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Selected Company |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Selected Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2022-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis focuses on creating a business plan for a selected company, namely, a hamburger-oriented bistro in Přerov. The aim of this thesis is to create a complex business plan and assess the rentability of the project. The thesis is divided into two main parts - the theoretical part and the analytical part. The theoretical part deals with the description of the basic terms associated with entrepreneurship, and it defines legal forms of entrepreneurship based on the Czech system of law. The theoretical part also describes the structure of a business plan and its contents. The analytical part focuses on creating a specific business plan for the bistro based on the knowledge obtained in the theoretical part. Following completion of the market and the financial analysis, it was found that the business plan can be considered profitable and consequently applicable. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
62387
|
|
dc.date.submitted |
2022-05-05 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account