Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vargová, Slavomíra
dc.contributor.author Šmídová, Věra
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:41Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:41Z
dc.date.issued 2019-11-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48229
dc.description.abstract Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi.
dc.format 56
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject HACCP cs
dc.subject potraviny cs
dc.subject stravovací zařízení cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject kritický kontrolní bod cs
dc.subject HACCP en
dc.subject food en
dc.subject catering facilities en
dc.subject legislation en
dc.subject critical control point en
dc.title Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
dc.title.alternative Hazard Analysis System and Critical Control Points of Determination in the Catering Facilities
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Heinzová, Romana
dc.date.accepted 2020-07-02
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis presents in its range the HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) system for food safety. The theoretical part is focused on legislation, food safety risks, and risks for the catering facilities. All of these give the fundamentals for creating the evaluated HACCP system. The practical part is based on the comparison and analysis of current and past legislation and its elements in the recomnended production practicse.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 54796
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2020-05-28


Files in this item

Files Size Format View Description
šmídová_2020_dp.pdf 1.759Mb PDF View/Open None
šmídová_2020_op.pdf 309.1Kb PDF View/Open None
šmídová_2020_vp.pdf 205.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account