Projekt vytvoření nového produktu ve vybraném hotelovém zařízení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt vytvoření nového produktu ve vybraném hotelovém zařízení

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Punčochářová, Ludmila
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:38Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:38Z
dc.date.issued 2020-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48172
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá vytvořením nového produktu ve vybraném hotelovém zařízení. V teoretické části jsou zpracovány poznatky z oboru cestovního ruchu, hotelnictví a tvorby produktu v cestovním ruchu a v hotelnictví. Součástí je kapitola o segmentaci trhu a marketingovém mixu, dále jsou vysvětleny analytické metody využité v práci. Praktická část se primárně zaměřuje na detailní popis vybraného hotelového zařízení, jeho ekonomické analýzy, vyhodnocení dotazníku a osobního rozhovoru. Na základě těchto analýz je vytvořeno konkrétní projektové řešení. Daný projekt je podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
dc.format 102 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject hotelnictví cs
dc.subject produkt cestovního ruchu cs
dc.subject incentivní cestovní ruch cs
dc.subject teambuilding cs
dc.subject projekt cs
dc.subject Hotel industry en
dc.subject tourism product en
dc.subject incentive tourism en
dc.subject teambuilding en
dc.subject project en
dc.title Projekt vytvoření nového produktu ve vybraném hotelovém zařízení
dc.title.alternative The Project of Creating a New Product in a Selected Hotel Facility
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Dvorský, Ján
dc.date.accepted 2020-07-07
dc.description.abstract-translated The thesis deals with a creation of a new product in selected hotel facility. The theoretical part consists of specific tourism and hotel industry terminology which is further applied to the creation of a product within a hotel facility. Another subsection which is closely connected to the previous chapters explains segmentation of the market, marketing mix, and other analytical methods used in the work. The analysis, which is the second part of the thesis, consists of detailed description of the selected hotel and its economic analysis, questionnaire evaluation, and interview. Based on these analyses a project was conducted. The project regarding the creation of the new product was then put to a test by applying time, cost, and lastly risk analysis.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 54730
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2020-06-16


Files in this item

Files Size Format View Description
punčochářová_2020_dp.pdf 2.006Mb PDF View/Open None
punčochářová_2020_op.docx 25.08Kb Unknown View/Open None
punčochářová_2020_vp.docx 33.18Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account