Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

Show full item record

No preview available
Title: Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Author: Hrudová, Jana
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Tato diplomová práce řeší stravování obyvatel a IZS předpřipravenými potravinami v krizové situaci. Cílem bylo sestavit jídelníčky rozdělené dle definovaných skupin civilního obyvatelstva a IZS. Teoretická část popisuje krizové stavy, rozdělení skupin obyvatelstva a IZS. Praktická část byla věnována dostupnosti předpřipravených potravin na českém trhu, jejich skladbě pro civilní obyvatelstvo a IZS, nutričnímu a ekonomickému hodnocení navržených jídelníčků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47514
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 53097


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hrudová_2021_dp.pdf 10.67Mb PDF View/Open None
hrudová_2021_op.pdf 736.3Kb PDF View/Open None
hrudová_2021_vp.pdf 259.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account