Analýza spokojenosti zákazníků vybraného motorestu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza spokojenosti zákazníků vybraného motorestu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vaculčíková, Zuzana
dc.contributor.author Střelcová, Žaneta
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:11:20Z
dc.date.available 2019-07-04T09:11:20Z
dc.date.issued 2019-01-07
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/45248
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků vybraného motorestu. Práce je rozdělená na dvě části. V teoretické části jsou zpracovány literární prameny týkající se gastronomických služeb a kvality v gastronomických službách, kategorizace hostinských zařízení, zákazníka, jeho spokojenosti a nakonec marketingového výzkumu. Praktická část se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků vybraného podniku. Obsahuje představení společnosti, SWOT analýzu vybraného motorestu, kde jsou podrobně rozebrány silné a slabé stránky společnosti, hrozby a příležitosti. Dále je provedeno dotazníkové šetření týkající se spokojenosti zákazníků a metoda SERVQUAL. V závěru práce jsou shrnuty výsledky výzkumu a je zde také doporučení pro majitele motorestu, které může vést ke zvýšení spokojenosti zákazníků.
dc.format 88 s. (105 242 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zákazník cs
dc.subject spokojenost zákazníka cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject kvalita gastronomických služeb cs
dc.subject customer en
dc.subject customer satisfaction en
dc.subject marketing research en
dc.subject questionnaire en
dc.subject quality of gastronomic services en
dc.title Analýza spokojenosti zákazníků vybraného motorestu
dc.title.alternative Customer Satisfaction Analysis of Selected Motorest
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Papadaki, Šárka
dc.date.accepted 2019-06-04
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis is focused on customer satisfaction analysis of the chosen motel. The thesis is divided into two parts. In the theoretical part we deal with literature concerning gastronomic services, their quality, categorization of catering facilities, customers, their satisfaction and marketing research. In the practical part analysis of customer satisfaction is being dealt with. The analysis includes a presentation of the company, a SWOT analysis of the selected motel, in which strong and weak points as well as threats and opportunities are described in detail. Furthermore, questionnaire method was used in order to analyse satisfaction of customers and SERVQUAL method. In the final part of the thesis, the results are summarized and there is also a recommendation for the owner of the motel that may lead to an increase in the customer satisfaction.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 52796
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2019-05-14


Files in this item

Files Size Format View Description
střelcová_2019_dp.pdf 3.246Mb PDF View/Open None
střelcová_2019_op.docx 28.46Kb Unknown View/Open None
střelcová_2019_vp.docx 27.60Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account