Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu |
Author: |
Bureš, Ladislav
|
Advisor: |
Mokrejš, Pavel
|
Abstract:
|
Tato práce se zabývá kategorizací, charakterizací a možnostmi zpracování pevných a kapalných vedlejších produktů z jatečného zpracování zvířat. V praktické části byla zpracována vybraná tkáň z porážky drůbeže (kuřecí žaludky), biotechnologickým procesem na želatiny a hydrolyzáty. Byl studován vliv vybraných technologických podmínek na účinnost procesu a charakterizace připravených želatin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42364
|
Date:
|
2018-01-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav inženýrství polymerů |
Discipline:
|
Inženýrství polymerů |
Grade for thesis and defense:
|
B
50213
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account