A Business Plan for a Gastronomic Facility

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for a Gastronomic Facility

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dokulil, Jiří
dc.contributor.author Frejvolt, Dominik
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:00:58Z
dc.date.available 2018-07-04T15:00:58Z
dc.date.issued 2017-11-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42082
dc.description.abstract Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro restauraci Jedlíkovo. Restaurace se snaží zaujmout neotřelým konceptem, kdy si zákazník zakoupí lístek na neomezenou spotřebu jídla. V teoretické části práce jsou mimo jiné popsány a vysvětleny základní formy jak se dá v Česku podnikat. Dále jsou také analyzovány klíčové části podnikatelského záměru. V praktické části je použita struktura z teoretické části a vypracován podnikatelský záměr pro restauraci Jedlíkovo. Cílem práce je vytvoření podnikatelského záměru a posouzení jeho realizovatelnosti.
dc.format 64
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject analýza konkurence cs
dc.subject finanční analýza cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject business plan en
dc.subject marketing mix en
dc.subject restaurant en
dc.subject analysis of competition en
dc.subject financial analysis en
dc.subject entrepreneurship en
dc.title A Business Plan for a Gastronomic Facility
dc.title.alternative A Business Plan for a Gastronomic Facility
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vaněk, Jiří
dc.date.accepted 2018-06-12
dc.description.abstract-translated The purpose of this Bachelor thesis is to produce a business plan for Jedlíkovo restaurant. The restaurant uses an unusual concept when a customer pays once and eats an unlimited amount of food. The theoretical part describes legal forms of companies in the Czech Republic and the structure of a business plan. The structure of a business plan from the theoretical part is also used in the practical part to produce a business plan. The aim of this Bachelor thesis is to create a business plan and assess its feasibility.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 49769
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2018-05-04
local.subject podnikatelské plány cs
local.subject restaurace cs
local.subject business planning en
local.subject restaurants en


Files in this item

Files Size Format View Description
frejvolt_2018_dp.pdf 1.962Mb PDF View/Open None
frejvolt_2018_op.doc 48Kb Unknown View/Open None
frejvolt_2018_vp.doc 51.5Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account