Marketing a komunikace nově vzniklé kavárny 9 životů
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Horňák, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Kučková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:38:15Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:38:15Z |
|
dc.date.issued |
2016-01-29 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39158
|
|
dc.description.abstract |
Objektem zkoumání této diplomové práce je nově vzniklá kočičí kavárna 9 životů v Opavě. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů z oblasti služeb, marketingu a marketingové komunikací služeb. Praktická část práce aplikuje poznatky na vybranou kavárnu. Součástí druhé části práce je i kvantitativní výzkum. Jeho cílem je zjistit spokojenost zákazníků kavárny s danou službou. Závěry a doporučení z tohoto výzkumu budou podány v závěrečné části práce. |
|
dc.format |
95 s., 152 787 znaků |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
služba
|
cs |
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingové komunikace služeb
|
cs |
dc.subject |
vlastnosti služeb
|
cs |
dc.subject |
kočičí kavárna
|
cs |
dc.subject |
dotazník
|
cs |
dc.subject |
service
|
en |
dc.subject |
services marketing
|
en |
dc.subject |
marketing communications of the services
|
en |
dc.subject |
properties of the services
|
en |
dc.subject |
cat coffeehouse
|
en |
dc.subject |
questionnaire
|
en |
dc.title |
Marketing a komunikace nově vzniklé kavárny 9 životů |
|
dc.title.alternative |
The Marketing and Communication of a new Coffehouse 9 životů |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kotyzová, Pavla |
|
dc.date.accepted |
2016-05-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
The object of this thesis is newly opened cat coffeehouse 9 životů in Opava. Theoretical part focuses on explanation of the basic term from the field of services, marketing and marketing communication of the services. Practical part applies these findings on the chosen cafe. The quantitative research is also a part of the second part of the thesis. Its intention is to find out how satisfied customers of the cafe with the service are. Conclusions and recommendations resulted from the research will be offered in the last part of the thesis. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
44443
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2016-04-21 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account