Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tučková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Rošlapilová, Gabriela
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:06Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:06Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38165
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu projektu gastronomického eventu ve městě Zlín. Práce se skládá z části teoretické, analytické a projektové. V teoretické části je definován cestovní ruch, gastronomický cestovní ruch, event turismus a analytické metody použité v práci. V analytické části je provedena analýza nabídky všech druhů společenských akcí konaných ve Zlíně, SWOT analýza města Zlín jako místo pro konání eventu a komparativní analýza konkrétních gastronomických eventů dle vybraných kritérií. Poté jsou zhodnoceny přínosy a nedostatky gastronomických eventů. Výstupy a poznatky z provedených analýz slouží k vypracování projektu. Konkrétně se jedná o gastronomický event Zlínský piknik, který se uskuteční v roce 2017 v centru zeleného Zlína. Hlavním cílem je zpracovat podrobný projekt daného eventu a podrobit ho ekonomické a rizikové analýze. |
|
dc.format |
126 s. (198 962) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
gastronomický cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
událost
|
cs |
dc.subject |
gastronomická událost
|
cs |
dc.subject |
Tourism
|
en |
dc.subject |
Gastronomic tourism
|
en |
dc.subject |
Gastronomy
|
en |
dc.subject |
Event
|
en |
dc.subject |
Gastronomic event
|
en |
dc.title |
Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 |
|
dc.title.alternative |
The Project Proposal of a Gastronomic Event in Zlín in the Year 2017 |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vala, Michal |
|
dc.date.accepted |
2016-05-25 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis is focused on create a proposal of the project gastronomic event in Zlín. The thesis consists of theoretical, analytical and project part. The theoretical part is defined by tourism, gastronomic tourism, event tourism and analytical methods used in the thesis. The analytical part cover analysis of the range of all type of social events held in Zlín, the SWOT analysis of Zlín as a place for realization of the event and comparative analysis of specific gastronomic events according to selected criteria Then are evaluated the benefits and drawbacks of gastronomic events. The outputs and findings from the analysis used to create the project. Specifically, the gastronomic event Zlín picnic, which will take place in 2017 in the center of the green center in Zlín. The main aims is to prepare a detailed project of the event and evaluated by economic and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
43085
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-04-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account