Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 |
Autor: |
Rošlapilová, Gabriela
|
Vedoucí: |
Tučková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu projektu gastronomického eventu ve městě Zlín. Práce se skládá z části teoretické, analytické a projektové. V teoretické části je definován cestovní ruch, gastronomický cestovní ruch, event turismus a analytické metody použité v práci. V analytické části je provedena analýza nabídky všech druhů společenských akcí konaných ve Zlíně, SWOT analýza města Zlín jako místo pro konání eventu a komparativní analýza konkrétních gastronomických eventů dle vybraných kritérií. Poté jsou zhodnoceny přínosy a nedostatky gastronomických eventů. Výstupy a poznatky z provedených analýz slouží k vypracování projektu. Konkrétně se jedná o gastronomický event Zlínský piknik, který se uskuteční v roce 2017 v centru zeleného Zlína. Hlavním cílem je zpracovat podrobný projekt daného eventu a podrobit ho ekonomické a rizikové analýze. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38165
|
Datum:
|
2016-02-15 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
43085
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet