Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lorencová, Eva
dc.contributor.author Rüll, Tomáš
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:42:36Z
dc.date.available 2016-11-28T11:42:36Z
dc.date.issued 2016-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/37763
dc.description.abstract Tato bakalářská práce pojednává o výrobě sladinových extraktů a mladinových koncentrátů. Zabývá se požadavky na suroviny, jejich kvalitu, technologické zpracování a technologie. Nejobsáhleji je zde popsána především technologie sladování a výroba sladiny a mladiny, která je v procesu výroby výtažků zásadní. Dále pojednává o výrobě samotných výtažků a to jak medové, či práškové konzistence.
dc.format 56s
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject slad cs
dc.subject sladina cs
dc.subject mladina cs
dc.subject extrakt cs
dc.subject koncentrát cs
dc.subject malt en
dc.subject wort en
dc.subject extract en
dc.subject concentrate en
dc.title Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva
dc.title.alternative Use of Wort Concentrates and Malt Extracts in Beer Production Process
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2016-06-07
dc.description.abstract-translated This thesis looks at the production of wort extracts and concentrates. It examines the requirements for raw materials, quality, processing and technology. Most extensively are researched malting technology and production of the wort also as wort itself, that is in the process of production of extracts essential. It also deals with the production of extracts themselves both honey or powdered consistency.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 42495
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2016-05-20


Files in this item

Files Size Format View Description
rüll_2016_dp.pdf 3.062Mb PDF View/Open None
rüll_2016_op.pdf 648.3Kb PDF View/Open None
rüll_2016_vp.pdf 532.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account