Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kubík, Josef
dc.contributor.author Matkowská, Sandra
dc.date.accessioned 2013-10-11T20:20:05Z
dc.date.available 2013-10-11T20:20:05Z
dc.date.issued 2013-02-22
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24477
dc.description.abstract Tématem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Teoretická část práce je zaměřena na poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, které jsou získány průzkumem literárních pramenů. Praktická část se opírá o získané teoretické poznatky a je zde vypracovaná BCG matice, SWOT analýza, PEST analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. Jsou navržena opatření ke zvýšení konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto, které se odvolávají na výsledky daných analýz. cs
dc.format 59 s. (74 701 znaků) cs
dc.format.extent 2287708 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konkurence cs
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject BCG matice cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject Porterův model pěti konkurenčních sil cs
dc.subject competition en
dc.subject competitiveness en
dc.subject BCG matrix en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PEST analysis en
dc.subject Porter's five forces model of competition en
dc.title Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto cs
dc.title.alternative Analysis of Competitiveness of the Pizzeria Per Tutto en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated The topic of the bachelor thesis is the analysis of the competitiveness of the pizzeria Per Tutto. The theoretical part of the thesis is focused on the knowledge in the field of competition and competitiveness, which are obtained by exploring the literary sources. The practical part is based on the obtained theoretical knowledge and there is a report produced by the BCG matrix, SWOT analysis, PEST analysis and Porter's five forces model of competition. The measures are designed to increase the competitivness of the pizzeria Per Tutto, which refer to the results of the analyses. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/116 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 24235
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2013-05-17


Files in this item

Files Size Format View
matkowská_2013_bp.pdf 2.181Mb PDF View/Open
matkowská_2013_vp.doc 127Kb Microsoft Word View/Open
matkowská_2013_op.doc 263.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account