Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto
Autor: Matkowská, Sandra
Vedoucí: Kubík, Josef
Abstrakt: Tématem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Teoretická část práce je zaměřena na poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, které jsou získány průzkumem literárních pramenů. Praktická část se opírá o získané teoretické poznatky a je zde vypracovaná BCG matice, SWOT analýza, PEST analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. Jsou navržena opatření ke zvýšení konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto, které se odvolávají na výsledky daných analýz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24477
Datum: 2013-02-22
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 24235


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
matkowská_2013_bp.pdf 2.181Mb PDF Zobrazit/otevřít
matkowská_2013_vp.doc 127Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
matkowská_2013_op.doc 263.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet