Využití jedlých květů v gastronomii
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití jedlých květů v gastronomii |
Author: |
Krpec, Petr
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá jedlými květy, jejichž výběr je velmi pestrý. Na talíři nás zaujmou svou barvou, vůní a chutí. Teoretická část obsahuje seznámení s významem jedlých květů a stručnou charakteristiku vybraných druhů a jejich využití v gastronomii. V praktické části jsou uvedeny vybrané pokrmy, fotografie jejich zdobení jedlými květy a jsou zde zpracovány výsledky senzorického hodnocení použitých jedlých květů, které jsou graficky vyhodnoceny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24227
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
D
25474
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account