Využití jedlých květů v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití jedlých květů v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Využití jedlých květů v gastronomii
Author: Krpec, Petr
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Diplomová práce se zabývá jedlými květy, jejichž výběr je velmi pestrý. Na talíři nás zaujmou svou barvou, vůní a chutí. Teoretická část obsahuje seznámení s významem jedlých květů a stručnou charakteristiku vybraných druhů a jejich využití v gastronomii. V praktické části jsou uvedeny vybrané pokrmy, fotografie jejich zdobení jedlými květy a jsou zde zpracovány výsledky senzorického hodnocení použitých jedlých květů, které jsou graficky vyhodnoceny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24227
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Grade for thesis and defense: D 25474


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
krpec_2012_dp.pdf 15.02Mb PDF View/Open
krpec_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
krpec_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account