Využití jedlých květů v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití jedlých květů v gastronomii |
Autor: |
Krpec, Petr
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá jedlými květy, jejichž výběr je velmi pestrý. Na talíři nás zaujmou svou barvou, vůní a chutí. Teoretická část obsahuje seznámení s významem jedlých květů a stručnou charakteristiku vybraných druhů a jejich využití v gastronomii. V praktické části jsou uvedeny vybrané pokrmy, fotografie jejich zdobení jedlými květy a jsou zde zpracovány výsledky senzorického hodnocení použitých jedlých květů, které jsou graficky vyhodnoceny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24227
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
25474
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet