Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Forman, Václav
dc.contributor.author Snopek, Lukáš
dc.date.accessioned 2013-10-09T20:48:23Z
dc.date.available 2013-10-09T20:48:23Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23468
dc.description.abstract Bakalářská práce definuje maso, druhy mas a masné výrobky, které jsou využívány ve službách společného stravování. V práci jsou také charakterizovány stroje a zařízení, rozdělení jednotlivých částí kuchyně, jednotlivé postupy při přípravě a úpravě masa. Jsou zde také vymezena rizika, která mohou ohrožovat strávníka a navrženy postupy pro jejich omezování. Byl navržen systém HACCP pro modelovou školní jídelnu. cs
dc.format 70 s. (101 720 znaků) cs
dc.format.extent 2469002 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject masné produkty cs
dc.subject technologické postupy cs
dc.subject společné stravování cs
dc.subject rizika cs
dc.subject systém HACCP cs
dc.subject meat en
dc.subject meat products en
dc.subject technology processes en
dc.subject public alimentation en
dc.subject risks en
dc.subject system HACCP en
dc.title Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování cs
dc.title.alternative Processing of Meat and Meat Products in Public Alimentation en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2012-06-11
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis defines meat, kinds of meat and meat products, which are used in public alimentation. In this thesis are also characterized machines and devices, division of particular parts of the kitchen, individual steps of preparation and processing of meat. There are also mentioned defined risks, which could endanger the consumer, and projected proceedings for their reducing. System HACCP was created for a model school canteen. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25737
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
snopek_2012_bp.pdf 2.354Mb PDF View/Open
snopek_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
snopek_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account