Regionální potraviny ve Zlínském kraji.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Regionální potraviny ve Zlínském kraji.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Ivánek, Ladislav
dc.contributor.author Pátík, Pavel
dc.date.accessioned 2013-10-09T19:36:21Z
dc.date.available 2013-10-09T19:36:21Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23434
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá regionálním potravinářstvím ve Zlínském kraji. Na počátku práce je objasněna historie pěstování potravinářských plodin na Zlínsku a její význam pro tento region. Následující kapitoly se zaměřují na současné zemědělství, mlékárenskou vý-robu a významné regionální potraviny. cs
dc.format 60 s. (90 953 znaků) cs
dc.format.extent 1768149 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Zlínský kraj cs
dc.subject zemědělské plodiny cs
dc.subject regionální potraviny cs
dc.subject mlékárenství cs
dc.subject Zlín region en
dc.subject food crops en
dc.subject regional foodstuffs en
dc.subject dairy industry en
dc.title Regionální potraviny ve Zlínském kraji. cs
dc.title.alternative Regional Food in the Zlin Region. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Forman, Václav
dc.date.accepted 2012-09-04
dc.description.abstract-translated The bachelor's thesis is focused on the regional food and food industry in the Zlín region. In the begining the thesis deals with the history of cultivation of food crops within the Zlín region and its real importance for this region. Next parts are focused on the contemporary agriculture, dairy industry and important regional foodstuffs. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25767
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-08-13


Files in this item

Files Size Format View
pátík_2012_bp.pdf 1.686Mb PDF View/Open
pátík_2012_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
pátík_2012_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account