Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Rotterová, Libuše
dc.date.accessioned 2013-10-08T03:26:11Z
dc.date.available 2013-10-08T03:26:11Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22233
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na výživu dětí od jednoho do tří let, zejména pak na fermentované mléčné výrobky a jejich výživové a nutriční požadavky v růstu a vývoji dětí. Popisuje způsoby mléčné výživy i doporučení, které druhy potravin jsou vhodné v jídelníčku batolat. Zároveň také zmiňuje možné potravinové alergie. cs
dc.format 52s. cs
dc.format.extent 1821138 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject dětská výživa cs
dc.subject mléčné produkty cs
dc.subject probiotika cs
dc.subject nutrition en
dc.subject infants en
dc.subject dairy products en
dc.title Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let cs
dc.title.alternative Importance of Fermented Dairy Products in the Nutrition of Children Under Three Years en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2012-09-05
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is focused on nutrition of children from birth to the age of 3 years, fur-thermore on dietary and nutritional requirement in children growth and development. It describes the manners of milk nutrition and recommendations about suitable kinds of food in the diet of infants. It notices possible allergic reactions as well. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25693
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-08-13


Files in this item

Files Size Format View
rotterová_2012_bp.pdf 1.736Mb PDF View/Open
rotterová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
rotterová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account