dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Rotterová, Libuše
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T03:26:11Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T03:26:11Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22233
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na výživu dětí od jednoho do tří let, zejména pak na fermentované mléčné výrobky a jejich výživové a nutriční požadavky v růstu a vývoji dětí. Popisuje způsoby mléčné výživy i doporučení, které druhy potravin jsou vhodné v jídelníčku batolat. Zároveň také zmiňuje možné potravinové alergie. |
cs |
dc.format |
52s. |
cs |
dc.format.extent |
1821138 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
dětská výživa
|
cs |
dc.subject |
mléčné produkty
|
cs |
dc.subject |
probiotika
|
cs |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
infants
|
en |
dc.subject |
dairy products
|
en |
dc.title |
Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let |
cs |
dc.title.alternative |
Importance of Fermented Dairy Products in the Nutrition of Children Under Three Years |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Růžičková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2012-09-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on nutrition of children from birth to the age of 3 years, fur-thermore on dietary and nutritional requirement in children growth and development. It describes the manners of milk nutrition and recommendations about suitable kinds of food in the diet of infants. It notices possible allergic reactions as well. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25693
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-08-13 |
|