Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dvořáková, Monika
dc.contributor.author Tomášů, Zuzana
dc.date.accessioned 2013-10-07T21:19:52Z
dc.date.available 2013-10-07T21:19:52Z
dc.date.issued 2012-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22096
dc.description.abstract Cílem práce bylo nutričně vyhodnotit chlazená jídla od firmy Quickdeli. S použitím legislativy bylo sestaveno složení pokrmů a uvedení alergenů. Dalším cílem bylo sestavení speciálních dietních programů na 30 dnů, a to pro těhotné ženy od 2. trimestru a kojící ženy. U obou dietních programů byly vyhodnoceny nutriční faktory a uvedeno doporučení, jak se stravovat v období těhotenství a během kojení. cs
dc.format 97 s., 20 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 5504752 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject výživa cs
dc.subject nutriční hodnota cs
dc.subject chlazená jídla cs
dc.subject dietní program cs
dc.subject těhotenství cs
dc.subject kojení cs
dc.subject nutrition en
dc.subject nutritive value en
dc.subject chilled meals en
dc.subject diet program en
dc.subject pregnancy en
dc.subject lactation en
dc.title Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy cs
dc.title.alternative Nutritive Value of Chilled Ready Meals and Diet Programs en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2012-06-06
dc.description.abstract-translated The aim this thesis is to evaluate refrigerated foods from the company Quickdeli by nutritive value. Some foods composition and overview of allergensIt has been drawn up by use of legislation. The further target was to build special 30 days diet programs for pregnant women from the 2nd trimester and lactating women. Nutritional factors were evaluated for both diet programs and was introduce recommendations was introduced how to eat during pregnancy and lactation. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19585 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25295
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-02


Files in this item

Files Size Format View
tomášů_2012_dp.pdf 5.249Mb PDF View/Open
tomášů_2012_vp.pdf 63.23Kb PDF View/Open
tomášů_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account