Využívání služeb školních jídelen žáky druhého stupně ZŠ ve vztahu k finanční náročnosti vybraných oblastí životního stylu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využívání služeb školních jídelen žáky druhého stupně ZŠ ve vztahu k finanční náročnosti vybraných oblastí životního stylu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Včelařová, Hana
dc.contributor.author Pivodová, Jana
dc.date.accessioned 2013-10-06T10:13:21Z
dc.date.available 2013-10-06T10:13:21Z
dc.date.issued 2012-11-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/20452
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá tématem stravování a životního stylu dětí na druhém stupni ZŠ. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o pedagogice, výchovných stylech ve škole a rodině, životním stylu, školním stravování a obezitě. V praktické části jsou interpretovány výsledky realizovaného výzkumu, který byl zaměřený na zmapování rozdílu ve stravování a životním stylu dětí, které nenavštěvují školní jídelnu. cs
dc.format CXXIX cs
dc.format.extent 1443187 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pedagogika cs
dc.subject výchova cs
dc.subject životní styl cs
dc.subject rodina cs
dc.subject školní stravování cs
dc.subject obezita cs
dc.subject pedagogy en
dc.subject education en
dc.subject lifestyle en
dc.subject family en
dc.subject school meals en
dc.subject obesity en
dc.title Využívání služeb školních jídelen žáky druhého stupně ZŠ ve vztahu k finanční náročnosti vybraných oblastí životního stylu cs
dc.title.alternative Using School Canteen Services by Upper Elementary School Students in Relation to Financial Demands of the Selected Lifestyle en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Opatrný, Pavel
dc.date.accepted 2013-06-18
dc.description.abstract-translated This thesis deals with dietary and lifestyle of children at primary school. The work is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part focuses on pedagogy, educational styles at school and in family, lifestyle, school meals and obesity. The results of the research are introduced in the practical part, which was aimed at mapping the difference in the diets and lifestyles of children who do not attend a school canteen. en
dc.description.department Ústav pedagogických věd cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/101 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Učitelství odborných předmětů pro SŠ cs
dc.thesis.degree-discipline Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Specializace v pedagogice cs
dc.thesis.degree-program Specialization in pedagogy en
dc.identifier.stag 31625
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2013-05-02
local.subject druhý stupeň základní školy cs
local.subject školní stravování cs
local.subject zdravá výživa cs
local.subject obezita cs
local.subject secondary school en
local.subject school catering en
local.subject healthy eating en
local.subject obesity en


Files in this item

Files Size Format View
pivodová_2013_bp.pdf 1.376Mb PDF View/Open
pivodová_2013_vp.doc 58Kb Microsoft Word View/Open
pivodová_2013_op.zip 17.72Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account