Stravování geriatrických pacientů v nemocnici

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravování geriatrických pacientů v nemocnici

Show simple item record

dc.contributor.advisor Snopek, Petr
dc.contributor.author Pavlíčková, Jana
dc.date.accessioned 2013-10-06T00:20:30Z
dc.date.available 2013-10-06T00:20:30Z
dc.date.issued 2011-11-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/19665
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá stravováním geriatrických pacientů v nemocnici. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část definuje pojmy geriatrie, geriatrický pacient, stáří, změny ve stáří, výživu a dietní systém geriatrických pacientů, nejčastější problémy ve výživě u geriatrického pacienta (obezita, podvýživa) a specifikovat stravovaní potřeby geriatrického pacienta. Praktická část se zabývá kvantitativním výzkumem formou dotazníku, který zjišťuje názor geriatrických pacientů na nemocniční stravování. cs
dc.format 87 s. cs
dc.format.extent 1729268 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Geriatrie cs
dc.subject geriatrický pacient cs
dc.subject stáří cs
dc.subject výživa cs
dc.subject stravování cs
dc.subject Geriatrics en
dc.subject geriatric patient en
dc.subject age en
dc.subject nutrition en
dc.subject catering en
dc.title Stravování geriatrických pacientů v nemocnici cs
dc.title.alternative Food Provision for Geriatric Patients in Hospitals en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Blažková, Markéta
dc.date.accepted 2012-06-18
dc.description.abstract-translated My bachelor thesis topic deals with food provision for geriatric patients in hospital. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part defines the terms of Geriatrics, geriatric patients, age, changes in old age, nutrition and diet system of geriatric patients, the most common problems in nutrition for the geriatric patients (obesity, malnutrition) and specifics of food provision for geriatric patients. The practical part deals with quantitative research in the form of a questionnaire surway that identifies opinions of geriatric patients's in the Tomas Bata Regional Hospital in Zlin. en
dc.description.department Ústav ošetřovatelství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/100 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Všeobecná sestra cs
dc.thesis.degree-discipline General Nursing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ošetřovatelství cs
dc.thesis.degree-program Nursing en
dc.identifier.stag 26042
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-05-24
local.subject nemocnice cs
local.subject stravování cs
local.subject geriatričtí pacienti cs
local.subject hospitals en
local.subject catering en
local.subject geriatric patients en


Files in this item

Files Size Format View
pavlíčková_2012_bp.pdf 1.649Mb PDF View/Open
pavlíčková_2012_vp.pdf 103.5Kb PDF View/Open
pavlíčková_2012_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account