Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 61-80 of 294
Next Page
Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
Rejdlová, Anita
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
Minařík, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Aplikace filtračních technologií při výrobě vín
Hůsková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
Huňová, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
Němčíková, Jiřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
Nedbalová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
Mráziková, Diana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Charakteristika rostlin z čeledi hluchavkovité a analýza jejich antioxidačních vlastností
Vlková, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Stanovení nutričních hodnot a pozorování životního cyklu potemníka moučného (Tenebrio molitor)
Vychodil, Radek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Fermentované syrovátkové nápoje
Žák, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Trendy ve výrobě cukrovinek
Sanitrák, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Výskyt biogenních aminů v ciderech
Borek, Šimon
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
Šuláková, Jarmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování
Dostál, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Současný trend očkování
Hostašová, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Inteligentní obaly pro použití v potravinářství
Hošťálková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
Bartončíková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
Faltusová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
Hoňka, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv skladování na jakost těstovin
Břečková, Blanka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Previous Page
Now showing items 61-80 of 294
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login