Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 21-40 of 294
Next Page
Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
Sklenaříková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stopové prvky v českém medu
Filípková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stanovení minerálních prvků a kofeinu ve výluzích yerba mate
Svoboda, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
Kičmer, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Technologie výroby bezlepkového piva
Petroš, Filip
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití mléčných koncentrátů a izolátů v potravinářském průmyslu
Janalíková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Označování vybraných komodit potravin
Vachoutová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
Jaššo, Miroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
Čalová, Alice
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
Jarošová, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Mikroflóra spontánně kvašených piv
Horáková, Agáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
Illík, Antonín
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití ozonu v potravinářském průmyslu
Gryger, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Alternativní masné výrobky
Cahelová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Hodnocení a ovlivnění antioxidačních vlastností extraktů kávy
Polášková, Šárka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Zpracování ryb a rybích výrobků
Pobořilová, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití biotechnologických postupů pro výrobu potravinářských barviv
Dudová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
Gajárková, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství
Klapálková, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
Hoffmannová, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Previous Page
Now showing items 21-40 of 294
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login