Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 161-180 of 703
Next Page
Systémy pro automatizované třídění odpadů obsahujících obaly na potraviny
Doubrava, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Sýry typu "Pasta-Filata"
Chvatíková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Hodnocení a změny vybraných druhů pěstovaných hub v průběhu úchovy a kulinární úpravy
Zbořil, Marek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
Přepechalová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
Michalcová, Nela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů
Rundtová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách
Tocíková, Kristína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
Vaškových, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
Vojtíková, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
Zvonková, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
Petrůjová, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
Poledníková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv složení mastných kyselin na stabilitu tradičních a netradičních rostlinných olejů
Ondroušková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Hodnocení výtěžnosti při zpracování vybraných druhů sladkovodních ryb
Pasz, Daniel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
Novotná, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití přírodních extraktů jako antimikrobiálních a antibakteriálních přísad v potravinářském průmyslu
Klimeš, Ondřej
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem
Smitalová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
Ludvík, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Tamaši, Dominika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
Rejdlová, Anita
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Previous Page
Now showing items 161-180 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login