Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
Author: Holečková, Denisa
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Teoretická část diplomové práce stručně charakterizuje obiloviny a mouky používané běžně pro výrobu pečiva a podrobněji se zabývá netradičními moukami ze surovin jako jsou banány, dýňová, ostropestřcová, lněná a hroznová semena. Praktická část diplomové práce je zaměřena na stanovení sušiny, popela, neutrálně-detergentní vlákniny, celkových polyfenolů a in vitro stravitelnosti ve vzorcích netradičních mouk před i po procesu trávení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50667
Date: 2021-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
holečková_2022_dp.pdf 841.4Kb PDF View/Open None
holečková_2022_op.pdf 736.4Kb PDF View/Open None
holečková_2022_vp.pdf 239.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account