Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd

Show full item record

No preview available
Title: Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd
Author: Honešová, Eliška
Advisor: Tučková, Zuzana
Abstract: Cílem mé diplomové práce je vytvořit projekt na zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části práce se věnuji cestovnímu ruchu, gastronomii a charakterizuji analytické metody, které jsem v práci použila. Jedná se o SWOT analýzu, marketingový výzkum a analýzu konkurence. Praktická část charakterizuje a analyzuje turistickou destinaci a gastronomická zařízení. V projektové části jsou navrženy možnosti jak zlepšit kvalitu gastronomických služeb. Jsou zde popsány náklady spojené s projektem, personální a mate-riální zabezpečení, způsoby možnosti financování a zhodnocení rizik, která mohou působit na projekt. Projekt má tak ve svém důsledku vést k podpoře a zkvalitnění gastronomických služeb v dané oblasti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/19233
Date: 2012-03-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Grade for thesis and defense: C 26887


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
honešová_2012_dp.pdf 2.655Mb PDF View/Open
honešová_2012_vp.doc 72.5Kb Microsoft Word View/Open
honešová_2012_op.doc 76.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account