Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby
Show full item record
No preview available
Title:
|
Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby |
Author: |
Vasilová, Světlana
|
Advisor: |
Gálová, Jitka
|
Abstract:
|
Cílem diplomové práce bylo vypracovat literární rešerši, která stručně nastiňuje historii pivovarství, popisuje suroviny potřebné k výrobě piva a to vodu, slad a chmel, a zmiňuje výrobu piva samotnou. Praktická část je zaměřena na stanovení celkové hořkosti piva a sledování úbytku hořkých látek během výroby od mladiny až po finální výrobek, kterým je filtrované pivo. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16564
|
Date:
|
2011-05-18 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
20548
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account