Senzorická analýza potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Senzorická analýza potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Ponížil, Petr
dc.contributor.author Kaňoková, Lucie
dc.date.accessioned 2010-07-20T18:33:09Z
dc.date.available 2010-07-20T18:33:09Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14470
dc.description.abstract Zahrnuje hodnocení chuti, vzhledu, vůně či textury. Senzorická analýza potravin patří mezi základní kontrolní metody kvality potravinářských surovin, přídatných a pomocných látek i hotových výrobků cs
dc.format 72 cs
dc.format.extent 2166279 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject senzorická analýza cs
dc.subject chuť cs
dc.subject vůně cs
dc.subject textura cs
dc.subject vzhled cs
dc.subject jakost potravin cs
dc.subject sensory analysis en
dc.subject taste en
dc.subject smell en
dc.subject texture en
dc.subject appearance en
dc.subject quality of foodstuff en
dc.title Senzorická analýza potravin cs
dc.title.alternative Sensory evaluation of foods en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2010-06-02
dc.description.abstract-translated It includes evaluation of taste, appearance, smell or texture. Sensory analysis of food is an inevitable branch of basic control methods of food crude quality, additives and supplements as well as finished products. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14565
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
kaňoková_2010_dp.pdf 2.065Mb PDF View/Open
kaňoková_2010_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
kaňoková_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account