Senzorická analýza potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Senzorická analýza potravin

Show full item record

No preview available
Title: Senzorická analýza potravin
Author: Kaňoková, Lucie
Advisor: Ponížil, Petr
Abstract: Zahrnuje hodnocení chuti, vzhledu, vůně či textury. Senzorická analýza potravin patří mezi základní kontrolní metody kvality potravinářských surovin, přídatných a pomocných látek i hotových výrobků
URI: http://hdl.handle.net/10563/14470
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 14565


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kaňoková_2010_dp.pdf 2.065Mb PDF View/Open
kaňoková_2010_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
kaňoková_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account