Senzorická analýza potravin
Show full item record
No preview available
Title:
|
Senzorická analýza potravin |
Author: |
Kaňoková, Lucie
|
Advisor: |
Ponížil, Petr
|
Abstract:
|
Zahrnuje hodnocení chuti, vzhledu, vůně či textury. Senzorická analýza potravin patří mezi základní kontrolní metody kvality potravinářských surovin, přídatných a pomocných látek i hotových výrobků |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14470
|
Date:
|
2010-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
14565
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account