Užití probiotik v mléčných výrobcích
Show full item record
No preview available
Title:
|
Užití probiotik v mléčných výrobcích |
Author: |
Koutská, Marta
|
Advisor: |
Korbelová, Marie
|
Abstract:
|
Bakalářská práce popisuje vlastnosti probiotických mikroorganismů a jejich zástupce. Zabývá se významem probiotik pro zdraví člověka a užitím pro jednotlivé skupiny obyvatelstva. Další část je zaměřena na stabilitu bakterií mléčného kvašení v zakysaných mléčných výrobcích. V praktické části se zaměřuje na probiotické výrobky, které se v současné době vyskytují na trhu a popisuje spotřebu zakysaných mléčných výrobků v letech 2001-2007 v České republice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10995
|
Date:
|
2009-05-28 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
12786
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account