Užití probiotik v mléčných výrobcích
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Užití probiotik v mléčných výrobcích |
Autor: |
Koutská, Marta
|
Vedoucí: |
Korbelová, Marie
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce popisuje vlastnosti probiotických mikroorganismů a jejich zástupce. Zabývá se významem probiotik pro zdraví člověka a užitím pro jednotlivé skupiny obyvatelstva. Další část je zaměřena na stabilitu bakterií mléčného kvašení v zakysaných mléčných výrobcích. V praktické části se zaměřuje na probiotické výrobky, které se v současné době vyskytují na trhu a popisuje spotřebu zakysaných mléčných výrobků v letech 2001-2007 v České republice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10995
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12786
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet