Užití probiotik v mléčných výrobcích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Užití probiotik v mléčných výrobcích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Užití probiotik v mléčných výrobcích
Autor: Koutská, Marta
Vedoucí: Korbelová, Marie
Abstrakt: Bakalářská práce popisuje vlastnosti probiotických mikroorganismů a jejich zástupce. Zabývá se významem probiotik pro zdraví člověka a užitím pro jednotlivé skupiny obyvatelstva. Další část je zaměřena na stabilitu bakterií mléčného kvašení v zakysaných mléčných výrobcích. V praktické části se zaměřuje na probiotické výrobky, které se v současné době vyskytují na trhu a popisuje spotřebu zakysaných mléčných výrobků v letech 2001-2007 v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10995
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12786


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
koutská_2009_bp.pdfZablokované 3.289Mb PDF
koutská_2009_vp.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
koutská_2009_op.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet