Vybrané charakteristiky syrového mléka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vybrané charakteristiky syrového mléka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vybrané charakteristiky syrového mléka
Autor: Balajková, Adéla
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cílem této práce je stanovit dané vitamíny v kravském a kozím mléce metodou HPLC. Stanovení majoritních a minoritních složek kravského mléka pomocí spektroskopie za použití přístrojů Julie MilkoScope C5 Automatic a FT NIR Antaris ThermoNicolet.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9839
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12427


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
balajková_2009_dp.pdf 1.098Mb PDF Zobrazit/otevřít
balajková_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
balajková_2009_op.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet