Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách |
Autor: |
Odstrčilíková, Hana
|
Vedoucí: |
Černíková, Michaela
|
Abstrakt:
|
Tato práce popisuje a charakterizuje potravinářsky významné mikroorganizmy. Jsou zde popsány podmínky jejich růstu, morfologie, fyziologické vlastnosti, výskyt, význam a média, která lze použít k jejich kultivaci. Další část se zabývá kultivací vybraných mikroorganizmů významných v potravinářství. Je zde popsán růst daných mikroorganizmů na vybraných kultivačních médiích a zobrazeno jejich fotografické znázornění. Poslední část je zaměřena na cenovou kalkulaci jednotlivých laboratorních cvičení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9761
|
Datum:
|
2009-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12822
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet