Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
Autor: Mořkovská, Taťána
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem práce bylo charakterizovat vlákninu, její složení, vlastnosti a význam ve výživě člověka. U vybraných druhů vlákniny byl popsán především jejich význam a použití v masných výrobcích. Dále byly sledovány senzorické, vodovazné, tukovazné a další technologicky důležité vlastnosti. Na jejich základě byly vybrány vzorky vlákniny, které byly přidány do masných výrobků a tyto výrobky byly dále hodnoceny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9732
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12558


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mořkovská_2009_dp.pdf 3.244Mb PDF Zobrazit/otevřít
mořkovská_2009_vp.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mořkovská_2009_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet