Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy |
Autor: |
Gábová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Mořské a sladkovodní řasy jsou známé obsahem nutričních látek.Díky vysokému obsahu minerálních látek, vitaminů, proteinů a vlákniny jsou vyhledávány jako potencionální zdroj potravin v lidské výživě.Diplomová práce byla zaměřena na stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro s použitím inkubátoru Daisy.Současně byl stanoven obsah sušiny a popela. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9648
|
Datum:
|
2009-05-19 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
13036
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet