Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy |
Autor: |
Procházková, Jana
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce bylo popsat kulinární úpravy pokrmů a jejich vliv na výživu mládeže. Charakterizuje základní technologické úpravy pokrmů, základní druhy potravin a jejich použití při přípravě pokrmů. Dále se zabývá racionální výživou a jejím vlivem na dospívající mládež. Závěrečná kapitola je věnována právní legislativě. Popisuje zákon O potravinách a tabákových výrobcích, zákon O školním stravování a systém kritických bodů HACCP. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9517
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12996
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet