Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování |
Autor: |
Buksová, Ivanka
|
Vedoucí: |
Družbíková, Helena
|
Abstrakt:
|
Tato práce je zaměřena na faktory, které ovlivňují kvalitu stravování ve školních zařízeních. V úvodu je stručně popsána historie samotného školního stravování od začátku dvacátého století po současnost. Jednotlivým aspektům jsou věnovány samostatné kapitoly, které blíže rozebírají danou problematiku z hlediska výživového, ekonomického a provozního. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9476
|
Datum:
|
2009-08-13 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12980
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet