Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování
Autor: Buksová, Ivanka
Vedoucí: Družbíková, Helena
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na faktory, které ovlivňují kvalitu stravování ve školních zařízeních. V úvodu je stručně popsána historie samotného školního stravování od začátku dvacátého století po současnost. Jednotlivým aspektům jsou věnovány samostatné kapitoly, které blíže rozebírají danou problematiku z hlediska výživového, ekonomického a provozního.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9476
Datum: 2009-08-13
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12980


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
buksová_2009_bp.pdf 2.270Mb PDF Zobrazit/otevřít
buksová_2009_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
buksová_2009_op.doc 31Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet