Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely |
Autor: |
Martinková, Iva
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9350
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12969
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet