Antioxidanty - přírodní a syntetické látky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antioxidanty - přírodní a syntetické látky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antioxidanty - přírodní a syntetické látky
Autor: Miturová, Veronika
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou přírodních antioxidantů (fenolové kyseli-ny, flavonoidy, karotenoidy, glykosidy, kurkuminoidy, a další) a syntetických antioxidantů (BHA, BHT, TBHQ, galláty). Popisuje změny při oxidaci snadno oxidovatelných složek potravin (především tuků). Také jsou zde popsány metody stanovení antioxidační aktivity antioxidantů (DPPH, ABTS, ORAC, FRAP, ).
URI: http://hdl.handle.net/10563/9048
Datum: 2009-05-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7718


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
miturová_2009_bp.pdf 1016.Kb PDF Zobrazit/otevřít
miturová_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
miturová_2009_op.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet