Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě
Autor: Černá, Jana
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8974
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12778


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
černá_2009_bp.pdfZablokované 722.7Kb PDF
černá_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
černá_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet