Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů |
Autor: |
Lenfeldová, Milada
|
Vedoucí: |
Kolomazník, Karel
|
Abstrakt:
|
Vzhledem k přebytku potravinářských produktů obsahujících škrob se hledá uplatnění mimo potravinářskou oblast. Amarantová mouka obsahuje kolem 15.% bílkoviny, která může být například potenciálním sorbentem volného formaldehydu, který je obsažen ve výrobcích dřevařského průmyslu. Úkolem diplomové práce je připravit různé druhy hydrolyzovaných bílkovin z amarantové mouky a jejich testování reaktivity se zbytkovým formaldehydem. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/896
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
2280
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet