Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
Autor: Švarc, Jiří
Vedoucí: Tykvartová, Dagmar
Abstrakt: Zakysané mléčné výrobky mají důležitou roli v naší stravě. Tato práce popisuje jednotlivé složky zakysaných mléčných výrobků a jejich změny během zrání. Zabývá se technologií výroby zakysaných mléčných výrobků. Zaměřuje se na výrobky s jogurtovou kulturou. V praktické části se zabývá technologickým postupem výroby jogurtových nápojů. Zkou-má vliv hydrokoloidů na jakost termizovaných jogurtových nápojů, schopnost jednotlivých hydrokoloidů, nebo jejich směsí, udržet syrovátku v jogurtovém nápoji po procesu termiza-ce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8945
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12787


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švarc_2009_bp.pdf 18.32Mb PDF Zobrazit/otevřít
švarc_2009_vp.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švarc_2009_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet