Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce |
Autor: |
Hrubá, Veronika
|
Vedoucí: |
Okénková, Eva
|
Abstrakt:
|
Práce byla zaměřena na obecnou charakteristiku enzymů, jejich katalytickou aktivitu a používané metodiky pro stanovení aktivity převážně lipáz. Nejpoužívanějšími metodami pro stanovení aktivity jsou fotometrická metoda, kalorimetrická metoda, metoda o-ftalátdialdehydová a difůzní metoda. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8725
|
Datum:
|
2009-08-13 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7693
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet