Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce
Autor: Hrubá, Veronika
Vedoucí: Okénková, Eva
Abstrakt: Práce byla zaměřena na obecnou charakteristiku enzymů, jejich katalytickou aktivitu a používané metodiky pro stanovení aktivity převážně lipáz. Nejpoužívanějšími metodami pro stanovení aktivity jsou fotometrická metoda, kalorimetrická metoda, metoda o-ftalátdialdehydová a difůzní metoda.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8725
Datum: 2009-08-13
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7693


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hrubá_2009_bp.pdfZablokované 2.019Mb PDF
hrubá_2009_vp.pdf 21.01Kb PDF Zobrazit/otevřít
hrubá_2009_op.doc 31Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet