Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov |
Autor: |
Hanusková, Jarmila
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Bakalárska práca obsahuje rozdelenie olejnín podľa obsahu mastných kyselín. Práca je zameraná na najznámejšie olejniny pestované v ČR a zahraničí (repka olejná, slnečnica, sója, olivy), na ich chemické zloženie a vlastnosti. Ďalej sa v nej podrobnejšie uvádza výroba stolného oleja, nutričný význam oleja a výroba emulgovaných a pokrmových tukov. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8650
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12408
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet