Doplňky stravy na bázi vlákniny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Doplňky stravy na bázi vlákniny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Doplňky stravy na bázi vlákniny
Autor: Trčková, Eva
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Tato práce byla zaměřena na průzkum trhu v oblasti doplňků stravy na bázi vlákniny. Vláknina je nestravitelná část rostlinné potravy. Není využitelná jako zdroj energie, ale má pozitivní vliv na trávicí procesy. Přirozenými zdroji vlákniny jsou ovoce a zelenina. Její příjem je často nedostatečný a může být nahrazen ve formě doplňků stravy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8574
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12962


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
trčková_2009_bp.pdf 2.341Mb PDF Zobrazit/otevřít
trčková_2009_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
trčková_2009_op.doc 53Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet