Doplňky stravy na bázi vlákniny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Doplňky stravy na bázi vlákniny |
Autor: |
Trčková, Eva
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Tato práce byla zaměřena na průzkum trhu v oblasti doplňků stravy na bázi vlákniny. Vláknina je nestravitelná část rostlinné potravy. Není využitelná jako zdroj energie, ale má pozitivní vliv na trávicí procesy. Přirozenými zdroji vlákniny jsou ovoce a zelenina. Její příjem je často nedostatečný a může být nahrazen ve formě doplňků stravy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8574
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12962
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet