Optimalizace výroby a distribuce kvalitního potravinářského výrobku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Optimalizace výroby a distribuce kvalitního potravinářského výrobku |
Autor: |
Chlebanová, Petra
|
Vedoucí: |
Málek, Zdeněk
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o optimalizaci výroby a distribuce kvalitního potravinářského výrobku ve SPOL. ROCHUS S R.O. KUNOVICE. V teoretické části je definována logistika, její vývoj, význam, následně popsána výroba a distribuce. Dále je představena firma Rochus s r.o., charakterizována obchodní, výrobní činnost a oblast zaměstnanosti společnosti. V praktické části jsou výše uvedené oblasti analyzovány s cílem zjištění kladných a záporných míst v systému činnosti firmy a následně je zpracován návrh řešení a optimalizace problematiky. V závěru bakalářské práce jsou shrnuta nejdůležitější fakta vyplývající z provedené analýzy a souhrn návrhů k optimalizaci řešení výrobní a distribuční činnosti společnosti Rochus s r.o. Kunovice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8467
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2039
|
Ústav:
|
Institut bezpečnostních technologií |
Studijní obor:
|
Logistika a management |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
13277
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet